Η ιστοσελίδα ξεκίνησε εκ νέου να ενημερώνεται την 31η Οκτωβρίου 2023

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Επιμορφωτική συνάντηση χειροσφαίρισης για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

H Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 Ελένη Τζανή και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Χρήστος Φούλιας, διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, με θέμα: «Διδασκαλία χειροσφαίρισης: βασική τεχνική και τακτική του αθλήματος στην πράξη». 
Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, ως εξής:
Α) για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 – 12:00.
Β) για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:15 – 13:45.
Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.
Λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα επιτραπεί η είσοδος στους πρώτους 52 εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που θα δηλώσουν συμμετοχή (52 άτομα ανά συνάντηση - Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας).

Παρακαλούνται όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να προσκομίσουν το πιστοποιητικό ή βεβαίωση που προβλέπεται βάσει της νομοθεσίας για την προστασία από τον Covid19 σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή προκειμένου να το επιδείξουν στην είσοδο του γυμναστηρίου. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σταδίου (με εξαίρεση τους αθλούμενους κατά τη διάρκεια της άσκησης).

Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ).