Η ιστοσελίδα ξεκίνησε εκ νέου να ενημερώνεται την 31η Οκτωβρίου 2023

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Επιμορφωτική συνάντηση για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας στις 14/01/2022

H Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 Ελένη Τζανή σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Χρήστο Φούλια, διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, με θέμα: «Βιωματικό σεμινάριο διδασκαλίας της αντισφαίρισης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».
Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 12:00 – 14:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας.
Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Λόγω υγειονομικών συνθηκών το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Σταδίου.
Επιπλέον, οι επιμορφούμενοι θα χωριστούν σε δύο ανεξάρτητες ομάδες (ανά επιμορφωτή) και θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικό, ατομικός εξοπλισμός).
Παρακαλούνται όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να προσκομίσουν το πιστοποιητικό ή βεβαίωση που προβλέπεται βάσει της νομοθεσίας για την προστασία από τον Covid19 σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή προκειμένου να το επιδείξουν στην είσοδο του γυμναστηρίου. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.

Μετά την επιμόρφωση θα είναι δυνατός, σε όσες σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας επιθυμούν, ο δανεισμός αθλητικού υλικού αντισφαίρισης ώστε να διδαχτεί το αντικείμενο από τον/την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου στο πλαίσιο του μαθήματος. 

Επιμορφωτές: Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Ανδρέας Νίκας και Χαρίλαος Αγγελόπουλος.